13.06.2022

NENE HATUN CAMİİ 4-6 YAŞ KURAN KURSUNDAN YIL SONU ETKİNLİĞİ

Zeytinköy Mahallesi Nene Hatun Camii 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticisi Gül Yatkın koordinesinde yıl sonu etkinliği yapıldı.

2021-2022 yılı eğitim ve öğretimin bitmesiyle birlikte 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencilerimizin yıl boyunca yapmış oldukları etkinlikler, milli ve manevi değerler gösterileri yapıldı. ayrıca öğrenmiş oldukları dualar, sureler, ilahiler öğrenciler tarafından okundu.

Programa Pamukkale İlçe Müftülüğü Uzm Vaizi Aydın Demirel, Nene Hatun Camii İmam Hatibi Fatih Mehmet Eldemir, öğrenci velileri, davetliler ve misafirler katıldı.

Programda;

Uzm. Vaiz Aydın Demirel, Sadaka i Cariyeden ve çocuk yetiştirmenin öneminden bahsetti.

İmam Hatip M. Fatih Eldemir, Nene Hatun Camii ve Kur'an Kursu olarak yapılan faaliyetlerden ve gençlerimize sahip çıkma konularında konuşma yaptı.

Program öğrencilere madalya ve hediye verilmesiyle sona erdi.