23.01.2020

2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışma Şartnamesi

2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle, erkek Din Görevlileri arasında XVII. "Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma"  ile kadın Din  Görevlileri arasında " XII. Hafızlık ve Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmaları yapılacaktır. Yarışma ile ilgili şartname ve bilgiler aşağıya eklenmiş olup yarışmaya katılmak isteyen görevlilerimizin 13 Mart 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar dilekçeleri ile birlikte Müftülüğümüze müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Yarışma şartnamenin 3. müracaat maddesi "geçmiş yıllarda yapılan Hafızlık veKur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması Türkiye Finallerinde birinci,ikinci,üçüncü olan personelin müracaatları aynı yarışma dalı için kabul edilmeyecektir." gereğince geçmiş yıllarda dereceye girenler listesinin dikkate alınması gerekmektedir.