19.02.2020

MERKEZEFENDİ MÜFTÜLÜĞÜ ŞUBAT AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

MERKEZEFENDİ MÜFTÜLÜĞÜ

ŞUBAT AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

2020 Yılı Şubat Ayı Mutat Toplantısı, 17.02.2020 Pazartesi Günü saat 10:00’da İmam Hatip ve Müezzin Kayyımların katılımıyla, saat 14:00 da ise Kadrolu, Sözleşmeli ve Fahri Kur’an Kursu Öğreticilerinin katılımıyla Ahmet Yesevi Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantılarda, İlçe Müftüsü Talat ÖZMET ve Şube Müdürü Abdullah AKYEL, Başkanlığımız ve İl Müftülüğü’nden gelen talimat ve yazıları, Din Görevlilerine tebliğ etti.

Ayrıca 2019 yılı Ramazan ayında hatimle teravih kıldıran Din Görevlilerine Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş imzalı Teşekkür belgeleri ile Temel Aile Bilinci Eğitimi Semineri’ne katılan personele katılım belgeleri Müftü ÖZMET tarafından takdim edildi.

Toplantılar, Din Görevlilerinin dilek ve temennileriyle sona erdi.