11.03.2019

MERKEZEFENDİ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK BULUŞMASI

Merkezefendi Müftülüğü İlçe Gençlik Koordinatörlüğü olarak 09 Mart 2019 Cumartesi Günü Mustafa Yaşariye Dede Kur’an Kursunda, Okul Temsilcisi Din Görevlileri ve Okul Temsilcisi Öğrencilerimizin katıldığı tanışma ve kaynaşma kahvaltısı gerçekleştirildi.

Programa Merkezefendi Müftüsü Talat ÖZMET, Pamukkale Müftüsü Nihat SEVİL ve Merkezefendi Müftülüğü Şube Müdürü Abdullah AKYEL katıldı.

Kahvaltı ile başlayan program, Merkezefendi Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Güngör AKAR’ın açılış konuşması ile devam etti. AKAR, Merkezefendi Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak yaptıkları ve yapacakları faaliyetler ve genel durum hakkında bilgiler verdi.

Sonrasında söz alan Pamukkale Müftüsü Nihat SEVİL Hocamız, gençlerden ve gençlik faaliyetlerinden duyduğu heyecanı dile getirip Temsilci Hoca ve Öğrencilerimize başarılar diledi.

Sonrasında söz alan Merkezefendi Müftüsü Talat ÖZMET, Merkezefendi Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak, Temsilci Din Görevlileri aracılığı ile Liselerde çeşitli faaliyetler gerçekleştirip, gençlere sahih dini bilgi vermek, Okul Yönetimleri ile işbirliği içerisinde gençlere manevi rehberlik yapmak için her türlü imkanı seferber edip düzenli olarak gençler ile bir araya gelmek, onların her türlü sorunları ile yakından ilgilenmek istediklerini dile getirdi.

Program, katılımcıların dilek ve temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı ile sona erdi.