22.03.2024

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Resim Yarışması Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüz tarafından "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü" dolayısıyla lise kategorisinde resim yarışması düzenlendi.

Yarışmanın komisyon başkanlığını Merkezefendi İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ, komisyon üyeliklerini Bereketli İmam-Hatip Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar YAYAN ÜÇEK ve Gençlik Koordinatörü Nezafet Nur YURTSEVEN yaptı.

Yapılan değerlendirme sonucunda Nevzat Karaalp Anadolu Lisesi öğrencisi Zehra Sena NASUHBEYOĞLU yarışma birincisi, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri Hatice AKTAŞ ikinci ve  Irmak KULMAÇ üçüncü olarak seçildi. Eser sahibi öğrencilere ödülleri Merkezefendi İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gencal ŞENYAYLA ve Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Selçuk GÜLTEKİN tarafından takdimi gerçekleştirildi.