22.03.2024

Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı.

2024 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde; Merkezefendi İlçe Müftülüğü tarafından erkek personel arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, kadın personel arasında ise  Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışması yapıldı.

Yarışmanın komisyon başkanlığını Merkezefendi İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ, komisyon üyeliklerini Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gencal ŞENYAYLA, Denizli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Selçuk GÜLTEKİN, Şube Müdürü Adem ÜNSAL, Vaizler Özgür ASLAN, Esra KAYNUN ve  Karahasanlı Kur’an Kursu Yöneticisi Fatime Betül BAŞA yaptı.

Komisyonların seçimi sonucunda;  erkek personel arasında Hafızlık yarışmasında  Diyanet Eğitim Merkezi Mescidi İmam-Hatibi Zülfikar YILMAZ,  Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında İmam-Hatip Lisesi Camii İmam-Hatibi Muhammet İslam SAV, Kadınlarda Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında Karahasanlı Kur’an Kursu Hafızlık Öğreticisi Sibel SALİMOĞLU ilçe birincileri olarak İl Müftülüğümüzde yapılacak il birinciliği yarışmasına katılmaya hak kazandı.