08.02.2024

POLİS TEŞKİLATI MENSUPLARIMIZ İÇİN DUA PROGRAMI

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde vatandaşlarımızla birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz canı pahasına kahramanca görev yapan Türk Polis Teşkilatı mensuplarımız ve yakınları da etkilenerek can ve mal kaybına maruz kalmıştır.

Depremde hayatını kaybeden başta Polis Teşkilatı mensuplarımız, yakınları ve tüm can veren vatandaşlarımız için 6 Şubat 2023 depremi yıl dönümü münasebetiyle Merkezefendi Müftülüğü tarafından bugün Öğlen Namazında Sevindik Camii'nde Mevlid-i Şerif ve Dua Programı icra edildi. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Merkezefendi Müftüsü Osman GÜNEŞ'in yaptığı sohbet ve dua ile devam etti. Acıların tazelendiği ve hüzünün hakim olduğu program öğle namazı ile sonlandı. Namazdan sonra tüm cemaatimize Lokma hayrı yapıldı.