06.02.2024

TDV'nin Uluslararası Öğrencileri Müftülüğümüz tarafından ağırlandı.

Türkiye Diyanet Vakfı'nın (TDV) Uluslararası Burs Programları içinde yer alan Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesinin Öğrencileri Merkezefendi Müftülüğümüz tarafından misafir edildi.

65 farklı Ülkeden gelmiş Türkiye Diyanet Vakfı burslarıyla desteklenen Uluslararası Anadolu İmam Hatip Lisesinin Öğrencileri çıktıkları Tatil Kampı yolculuğunda Denizli’nin turistlik güzelliklerini görmek amacıyla şehrimizde bir süre konakladıl. Başta Pamukkale olmak üzere Denizli’nin turistlik mekânlarında bir gezi programı yapan öğrenciler bu süre zarfında Merkezefendi Müftüsü Osman GÜNEŞ tarafından misafir edildi.

Öğrencilere özel ilgi ve alaka gösteren Müftü GÜNEŞ TDV’nin Uluslararası burs Programları içinde yer alan bu öğrencileri için “Türkiye'nin gönüllü tanıtım elçileri olarak faaliyet göstermekte ve ülkelerinde Türkiye'nin eğitim kalitesini temsil etmektedirler” dedi.