03.11.2023

“Filistin İçin Hayır Çarşısı” Kermesi Düzenlendi

Denizli İl Müftülüğünün koordinesinde Merkezefendi Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Merkezefendi Şubesi tarafından, geliri Filistin'e bağışlanmak üzere, Ulu Camii avlusunda “Filistin İçin Hayır Çarşısı” kermesi düzenlendi.

Yoğun katılımın olduğu Hayır Çarşısı’nda, yemek çeşitleri, döner, gözleme, bazlama, tatlı, pasta, börek, çörek vb. el emeği göz nuru ürünler satışa sunuldu.

Hayır Çarşısını İl Müftüsü Abdullah PAMUKLU, İlçe Müftümüz Osman GÜNEŞ, İl Müftü Yardımcılarımız Hamide BELGRAT, Semih KESKİN, Osman DEMİREL, Pamukkale Müftümüz Hüseyin UYSAL, Sarayköy Müftümüz Adem DURSUN, Kurum Amirleri, Şube Müdürleri, Vaizler, STK Temsilcileri, Daire Görevlilerimiz, Kur'an Kursu Öğreticileri ve öğrenciler, vatandaşlarımız ve medya mensupları katıldı.

İlçe Müftümüz Osman GÜNEŞ, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emek ve destek verenlere ayrı ayrı teşekkür etti.