03.06.2022

4-6 Yaş Kur’an Kursları Kapanış Programı

Merkezefendi Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursları Kapanış Programı Orhan Abalıoğlu Hilal Kur’an Kursunda Düzenlendi

Orhan Abalıoğlu Hilal 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri bir yıl boyuncu öğrendiklerini yılsonu kapanış programında sergilediler. Programa Merkezefendi İlçe Müftüsü Talat Özmet, şube müdürleri Süleyman Akgün ve Adem Ünsal, vaizler Zehra Ünsal ve Özgür Aslan ile öğrenci velileri katıldılar.

Müftü Talat Özmet velilere hitap ettikleri konuşmalarında; “Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2014 yılından itibaren resmi olarak başlatmış olduğu 4-6 yaş Kur’an Kurslarımız çok önemlidir. 4-6 yaş Kur’an Kurslarımız sayesinde çocuklarımız Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ile milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmekte ve Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ile erken yaşta buluşmaktadırlar. Cenab-ı Hak bu duygu ve düşünceler ile çocuklarımızı yetiştirmeyi cümlemize nasip eylesin inşallah. Büyük bir emek ve sabır ile bu eğitim öğretim dönemini tamamına erdiren öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğreticilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Program; öğrencilerin okudukları Kur'an'ı Kerim, Hadis-i Şerifler, çeşitli rond gösterileri, hediye takdimi ve sergi gezisi ile sona erdi.