30.05.2022

Merkezefendi İlçe Müftülüğü, "Gençliğe Değer" projesi kapsamında Aşağışamlı Ortaokulu öğrencileri ve ailelerine yönelik Çanakkale Şehitlik gezisi düzenledi.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında organize edilen gezide gençler milletimizi bir araya getiren değerleri ve tarihimizi öğrendiler ve şanlı tarihimizi yerinde inceleme fırsatı buldular.

Aşağışamlı Ortaokulu Okul Müdürü Barış Bayraker, Merkezefendi Müftülüğü Aşağışamlı Ortaokulu Gençlik Temsilcisi İmam Hatip Ali Kemal Taşcı ve Öğretmen Mehmet Serban rehberliğinde Çanakkale Şehitlikleri'ni ziyaret eden gençler, okudukları hatmi şeriflerin duasını yaptılar. Gezi sonunda gençlere Diyanet İşleri Başkanlığı süreli yayınlarından "Geçerken" dergisi hediye edildi.