04.11.2022

CEVHERPAŞA KUR'AN KURSUMUZ DUALARLA AÇILDI

İlçemiz Cevherpaşa Mahallesinde 4-6 yaş grubu öğrencilerimize hizmet verecek olan Uluçam Kur’an Kursumuzun açılışı Kaymakamımız Sayın Mücahit Enes YILDIZ, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Salih SAĞINÇ, kamu kurum ve kuruluş amirleri ile halkımızın katılımlarıyla gerçekleşti. Açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra sözlerin en güzeli olan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftü Vekilimiz Tavas İlçe Müftüsü Metin ÇELEBİ hocamız açış konuşmasını yaptı. İlçe Müftü Vekilimiz Metin ÇELEBİ konuşmasında Kursumuzun ilk halinden bugünkü haline gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarını iletti. İlçe Müftü Vekilimizin konuşmasından sonra Kaymakamımız Sayın Mücahit Enes YILDIZ konuşmalarını yaptılar. Akabinde İlçe Müftü Vekilimiz Tavas İlçe Müftüsü açılış duasını yaptı. Duadan sonra kursumuz, protokolümüzün katılımıyla birlikte kurdela kesimiyle açıldı. Açılıştan sonra protokol ve vatandaşlarımız kursumuzu gezdiler. Açılış programımız, hediye töreni ve katılan misafirlerimize ikramımızla son buldu.