12.10.2022

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZCE MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI İLE CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İlçe Müftülüğümüzce, "Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle Kale Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" konulu Konferans programı halkımızın yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.
Programa Kaymakamımız Mücahit Enes YILDIZ, Belediye Başkanı Mehmet Salih SAĞINÇ, Cumhuriyet Savcısı Emre KÖRKOCA, İlçe Emniyet Amir Vekili M. Talha TUTAR, İlçe Jandarma Komutanı Ferdi CİDİR ve diğer daire amirleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı.
Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde İlçemiz Sanayi Camii İmam Hatibi Ayet ÇAKIR’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti .
Kur'an-ı Kerim tilâvetinden sonra Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sinevizyon gösterisi izletildi.
Ardından İlçe Müftü Vekilimiz Tavas İlçe Müftüsü Metin ÇELEBİ açış konuşmalarını gerçekleştirdi.
Daha sonra Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç Dr. Harun ABACI "PEYGAMBERİMİZ, CAMİ ve İRŞAT" konulu Konferans verdi.
Konferansın ardından konuşmacıya İlçe Kaymakamımız Mücahit Enes YILDIZ tarafından Denizli Müftüsü Müftü Ahmet Hulusi Efendinin hutbesi hediye olarak verildi ve program sona erdi.