28.06.2022

ULUÇAM KUR’AN KURSUMUZ DUALARLA AÇILDI

İlçemiz Uluçam Mahallesinde 4-6 yaş grubu öğrencilerimize hizmet verecek olan Uluçam Kur’an Kursumuzun açılışı Kaymakamımız Sayın Abdulkadir ŞAHİN, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Salih SAĞINÇ, İl Müftü Yardımcımız Sayın Semih KESKİN, kamu kurum ve kuruluş amirleri, Siyasi parti temsilcileri, muhtarlarımız ve halkımızın katılımlarıyla gerçekleşti. Açılış programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra sözlerin en güzeli olan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi. Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra açılış konuşmasını İlçe Müftü Vekilimiz Tavas İlçe Müftüsü Metin ÇELEBİ hocamız yaptı. İlçe Müftü Vekilimiz Metin ÇELEBİ konuşmasında Kursumuzun ilk halinden bugünkü haline gelmesinde emeği geçen herkese şükranlarını iletti. İlçe Müftü Vekilimizin konuşmasından sonra Denizli İl Müftü Yardımcımız Semih KESKİN hocamız konuştu. İl Müftü Yardımcımız Semih KESKİN hocamız konuşmasında böyle güzel bir eseri ilçemize kazandırıldığı için hayırsever vatandaşlarımıza ve gayretli çalışmalarından dolayı İlçe Müftü Vekilimize teşekkür etti ve akabinde açılış duasını yaptı. Duadan sonra kursumuz, protokolümüzün katılımıyla birlikte kurdela kesimiyle açıldı. Açılıştan sonra protokol ve vatandaşlarımız kursumuzu gezdiler. Açılış programımız, katılan misafirlerimize ikramımızla son buldu.