26.11.2018

İlçe Müftülüğümüzden Mevlid-i Nebi Haftası Konferansı

Kale İlçe Müftülüğü, 2018 yılı "Mevlid-i Nebi Haftası" münasebetiyle Kale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda "Hz. Peygamberimiz ve Gençlik" konulu Konferans gerçekleştirdi.

Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Akabinde İlçemiz İnceğiz Mh. Şarallar Camii İmam Hatibi Ozan AY' ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Kur'an-ı Kerim tilâvetinden sonra İlçe Müftümüz Hasan CANLI açılış konuşmalarını gerçekleştirdi ve devamında Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu 2018 Mevlid-i Nebi Haftası Sinevizyon gösterisi izletildi.

Daha sonra Diyanet İşleri Uzmanı Mustafa SOYKÖK "HZ. PEYGAMBER ve GENÇLİK" konulu Konferans verdi.

Konferansın ardından İlçe Müftülüğü tarafından 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle düzenlenen Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verilerek program sona erdi.