13.04.2018

Kale İlçe Müftülüğü'nden "KUDÜS ve MESCİD-İ AKSA" konulu Konferans

Kale İlçe Müftülüğü 13 Nisan 2018 tarihinde idrak edilecek olan "Miraç Kandili" münasebetiyle Kale Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda "KUDÜS ve MESCİD-İ AKSA" konulu Konferans programı düzenledi.

Programa Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Kurra Hafız Sedat AYDINLI'nın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra İlçe Müftümüz Hasan CANLI açılış konuşmalarını gerçekleştirdi ve akabinde Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırlamış olduğu "Vahyin Kutsadığı Şehir: KUDÜS " konulu sinevizyon gösterisi izletildi.

Daha sonra Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Eğitim Merkezi Müdürü Dr. Mustafa ACAR' ın "KUDÜS ve MESCİD-İ AKSA" konulu Konferansıyla program sona erdi.