10.01.2020

2019-2020 Yılı Hac ve Umre İşlemleri

Başkanlığımız 2019-2020 yılı umre organizasyonu kapsamında Ramazan ve Şevval aylarında umre turları düzenlenecektir. Söz konusu umre turlarına katılmak isteyen vatandaşlarımız için hazırlanan programlar ek-1 ve 2'de, Başkanlığımız ve Türkiye Diyanet Vakfında halen çalışan ve emekli olan personel ile birinci derecedeki yakınları için hazırlanan (indirimli) umre turlarını gösterir tablolar ek-3 ve 4'de gönderilmiştir. Yukarıda belirtilen umre turlarına katılmak isteyen vatandaşlarımız ilgili bankalara süresi içerisinde ücretlerini yatırarak il ve ilçe müftülüklerimiz aracılığı ile kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Ramazan ve Şevval aylarına ait umre tur programlarının birer suretleri, il müftülüklerince ilçe müftülüklerine ivedi olarak ulaştırıcak ve (ilgili tablolara ulaşmak için BURAYA TIKLAYINIZ.