08.03.2019

Personelimiz Adem Çeliker Baba oldu

Güney İlçe Müftülüğümüz Personellerimizden  Adem Çeliker  hocamızın  08.03.2019 Cuma günü sağlıklı bir evladı daha  dünyaya geldi.
Hz. Peygamber: "Cennet in kokusunu duymak isteyenler çocuklarını koklasın..."

“EVLAT KOKUSU CENNET KOKUSUNDANDIR”  buyurmuştur.

Yeni bir aile ferdi daha aramıza katıldı.

Bir memleketin erdemli değerlere sahip olan bir toplumdan oluşabilmesi için, aile en temel ve vazgeçilmez bir eğitim ocağıdır. Aile toplumu sağlıklı bir şekilde yeniden dizayn edebilecek, gerekli ahlak, fazilet ve toplum kurallarının aşılanacağı, bireylerin vicdan sahibi ve daha duyarlı olabilmeleri için gerekli olan eğitimin alınabileceği, yegane oluşumdur.

Toplumların ayakta kalabilmesi, refah içerisinde yaşayabilmesi için en önemli etken, aile bağlarının kuvvetli olmasıdır. Aile bağlarına sadık olan toplumlar, çok daha güçlü ve sağlam zeminler üzerinde yer alırlar.

Minik meleğin kalbinden sevgi ve merhametin eksik olmaması dileğiyle. Allah’ım sağlık mutluluk ve umudu ömründen eksik etmesin. Tüm özlemlerinizin son bulması dileğiyle her şey gönlünüzce olsun.

Yüce Allah, gönlünüzden sevgiyi, yüzünüzden en güzel gülüşleri eksik eylemesin. Gül kokulu minik meleğin yüreğinde iyilik ve sevgi daim olsun. Yarınlara doğru kazasız belasız büyüsün. Geleceği parlak olsun.

Allаh nаzаrlаrdаn sаklаsın. Ailesine, milletine, insаnlığа hаyırlı birer evlаt olmаsı temennisiyle аnne ve bаbаyı tebrik ediyoruz.

Güney İlçe Müftülüğü