11.10.2019

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyile Sabah Namazı Buluşması yapıldı

2019 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Güney İlçe Müftülüğümüz  tarafından Merkez  Saidağa Camii'nde 11 Ekim 2019 Cuma günü Sabah Namazı buluşması gerçekleştirildi. Programa, İlçe Müftümüz Sabit DOĞRU başta olmak üzere Müftülük personeli,  Cami görevlilerimiz ve vatandaşlar  katıldı. Sabah namazından önce Yasin-i Şerif  ve Fatih suresi  okunmasıyla başladı. Sabah namazının cemaatle kılınmasının ardından İlçe Müftümüz tarafından Birlik-Beraberlik ile alakalı aynı zaman da Barış Pınarı Harekatı ile alakalı kısa bir sohbet icra edildi.

Sohbetin akabinde yine Kur’an ziyafeti ile duâya geçildi. Programın sonunda ise Camiyi dolduran Cemaate sabah kahvaltısı ikram edildi. Sabah namazı buluşması ve Camiler ve Din görevlileri haftası etkinliğiyle alakalı açıklamalarda bulunan İlçe Müftümüz Sabit DOĞRU, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ilçemizde Cemaatımızla birlik olup ağaç dikme kampanyamız olduğunu sözlerine ilave ederek, gerçekleştirdiğimiz buluşmada sizlerle birlikte sabah namazımızı eda ettik ve Ülkemizin birliği dirliği Vatanımızın bütünlüğü, Mehmetçiğimizin muzaffer olması için dualar edip ardından kahvaltımızı yaptık. Güney  halkımızdan da Allah razı olsun. Bundan sonra ki zamanlarda yine Sabah namazı buluşmalarının devam edeceğini sözlerine ilave etti. Sabah Namazı buluşmasında bu programı organize eden  Güney İlçemiz esnaflarından Veysel SEMERCİ kardeşimize ve hayırsever vatandaşlarımıza ve programa katılan tüm personelimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.