14.10.2022

Müftülüğümüze başvuru yapan Çiftlerin nikahlarını İlçe Müftümüz Sayın Kadir KÜÇÜK tarafından14.10.2022 Cuma günü Müftülük makamında şahitlerin ve davetlilerin huzurunda kıyıldı.

Nikah töreni sonrası çiftlere tavsiyelerde bulunan Müftümüz "Sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi saygı ve hoşgörüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek ve yardımcı olmalısınız.Karı-Koca olarak birbirinize karşı hak ve sorumluluklarınıza riayet etmelisiniz." dedi
".Bu duygu ve düşüncelerle sizlere bir ömür boyu mutluluklar dilerim."diyen İlçe Müftümüz çiftlerimize Diyanet İşleri Başkanlığımızın Yayınlarından "Ailem Seti " set halinde kitaplar hediye etti.
Nikah işlemleri için Müftülüğümüze başvuru yapabilirsiniz