09.06.2022

Çivril İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursları Kapanış Programı Şevkiye Özel Fen Lisesi Konferans salonunda 08.06.2022 Çarşamba günü düzenlendi

Merkez Müftülük Emin Hoca ve Ali Kameroğlu Kuran Kursu öğrencileri bir yıl boyuncu öğrendiklerini yılsonu kapanış programında sergilediler.

Programa Çivril Kaymakamı Sayın Turan SOĞUKOLUK, Çivril Belediye Başkanı Sayın Niyazi VURAL , Daire Amirleri , Çivril İlçe Müftüsü Kadir KÜÇÜK, Şube Müdürü Ahmet KÖYLÜ ,Vaiz Nurullah DANIŞ, Din Hizmetleri Uzmanı Köksal ONUK, Daire Personeli, Din Görevlileri, Kuran Kursu Öğreticileri Rabia BULUT , Elif BOSTAN ile öğrenci velileri ve yakınları katıldılar.

Müftü Kadir KÜÇÜK velilere hitap ettikleri konuşmasında; “Diyanet İşleri Başkanlığımızın 2014 yılından itibaren 10 pilot ilde resmi olarak başlatmış olduğu 4-6 yaş Kur’an Kurslarımız çok önemlidir. 4-6 yaş Kur’an Kurslarımız sayesinde çocuklarımız Allah sevgisi, Peygamber sevgisi ile milli ve manevi değerlerine bağlı olarak yetişmekte ve Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim ile erken yaşta buluşmaktadırlar. Cenab-ı Hak bu duygu ve düşünceler ile çocuklarımızı yetiştirmeyi cümlemize nasip eylesin inşallah. Büyük bir emek ve sabır ile bu eğitim öğretim dönemini tamamına erdiren öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren öğreticilerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Program; öğrencilerin okudukları Kur'an'ı Kerim, Hadis-i Şerifler, çeşitli rond gösterileri, hediye takdimi, Program sonunda dondurma, pamukşekeri ve balon ikramı ile sona erdi.