28.05.2019

İlçemiz Yukarı Mahallede Huriye Yıldırım Anne Camii İçin Yapım Protokolü İmzalandı

İlçemiz Yukarı Mahalle, 1348 ada 1 parselde, mülkiyeti Maliye Hazinesine ait taşınmaz üzerine Hayırsever Zekeriya Yıldırım tarafından yaptırılacak olan “Huriye Yıldırım Anne Camii” yapımına ilişkin protokol; İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan, Hayırsever Zekeriya Yıldırım, Müteahhit Şener Soyupak tarafından müftülük makamında imzalandı. İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan yapılacak olan caminin müştemilatında tam donanımlı bir Kur’an kursunun da bulunacağını, dolayısıyla başta yukarı mahalle olmak üzere ilçemizin uzun yıllar devam eden cami ihtiyacını karşılayacağını belirterek Hayırsever Zekeriya Yıldırım’a teşekkür etti.