19.03.2019

ÇİVRİL MÜFTÜLÜĞÜ, “ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ ŞİİR YARIŞMASI” DÜZENLENDİ

Çivril İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle düzenlenen ‘Çanakkale Şehitlerine’ isimli şiirin lise öğrencileri arasında ezbere okuma yarışması 14 Mart Perşembe günü Vali  Recep Yazıcıoğlu Konferans Salonunda yapıldı. Yarışmaya ilçe genelinden birçok okuldan  öğrenci katıldı.Yarışmada birinciliği Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesinden Süleyman KERTİK , ikinciliği Çivril Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Furkan Selim ILGAZ, üçüncülüğü ise Çivril Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hilal ÖZEN ile Çivril Emine Özcan Anadolu Lisesinden Medine BÜYÜKAL paylaştı.

Öğrencilerimizdeki Çanakkale ruhunun ve şehitlik bilincinin artırılmasına yönelik olan bu etkinlik, öğrencilerimiz arasında ilgiyle karşılandı.Sözkonusu ruhun devam etmesi adına bu tür etkinliklerin devam edeceği İlçe Müftümüz Mevlüt Hakan ASAN tarafından duyruldu.