12.02.2019

ÇİVRİL İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ BAŞLATTI…

Çivril İlçe Müftülüğü, İlçemizde bulunan tüm okulları kapsayacak olan Değerler Eğitimine İlçemiz İmam Hatip Ortaokulu ile başlamış oldu. Müftülük ile İmam Hatip Ortaokulu arasında imzalanan protokole göre öğrencilerimizde farkındalık oluşturma adına Güven, Özgüven, Merhamet, Dürüstlük, Sevgi ve Saygı konularında seminerler düzenlenecektir. Değişik tarihlerde tüm öğrencileri kapsayacak olan bu seminerler İlçe Müftümüz Mevlüt Hakan ASAN ile  İlçe Vaizimiz Nurullah DANIŞ tarafından verilecektir. Bu işbirliği protokolü ile öğrencilerimizin milli, manevi ve ahlaki değerler yönünden güçlendirilmesi, kişiliklerinin sağlıklı biçimde geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Ayrıca imzalanan protokole göre İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yazılı ve görsel yayınlarından imkanlar çerçevesinde yararlanabilecektir.