25.03.2022

CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI

Diyanet İşleri Başkanlığımız toplumun tüm kesimlerinin camilerde icra edilen din hizmetlerinden yeterince istifade edebilmelerini sağlamak amacıyla çeşitli projeler yürütmektedir. Bu çerçevede toplumun önemli bir kesimini oluşturan engelli kardeşlerimizin Camilerimizin manevi iklimi ile buluşturmak için "KULLUK İÇİN YOK ENGEL YETER Kİ SEN DE CAMİYE GEL" mottosu ile her ayın son Pazar günü "CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI" düzenliyoruz. "Cenab-ı Hak insanları farklı özelliklerde ama yeryüzünün en değerli varlığı olarak yarattı. Önemli olan bedenlerimizin değil, ruhlarımızın ve gönüllerimizin engelli olmamasıdır.” Bu ayki "CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI" programımızı Çivril İlçe Müftülüğü  Merkez 300 Evler Camimizde 27.03.2022 Pazar Günü saat:12:30 da gerçekleştiriyoruz. Ruhları, kalpleri ve gönülleri engelsiz bütün kardeşlerimizi programımıza bekliyoruz.