08.04.2020

Salgın hastalık nedeni ile Personelimiz ile İnternet üzerinden Haftalık Toplantı

Tüm Dünyayı saran Covid-19 (Korona) virüsü nedeni ile sosyal ağları kullanarak İlçe Müftülüğümüze bağlı Merkez ve Mahalllerimizde görev yapan tüm Personelimizle haftalık olağan toplantımızı gerçekleştirdik.

Toplantıya katılım sağlayan personellerimiz ile İlçe Müftümüz Sayın Ahmet DEMİREL hocamız Salgın hastalık nedeni ile alınması ve uyulması gereken önlem ve tedbirler ile evlerinden çıkamayan yaşlı, hasta, genç ve muhtaç vatandaşlarımıza yönelik yardımlaşma konuları görüşüldü.

Aynı zaman da personelimizin bu salgın Hastalık döneminde sadece Camide değil Cami dışı hizmetlerede iştirak ederek katılım sağladıklarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz.
Allahtan; vatanımızı, milletimizi ve tüm insanlığı bu salgın hastalıktan kurtarması için dua ve temennilerde bulunularak toplantıya son verildi.