19.06.2019

Ramazan Ayı Resim Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, Türkiye genelinde Ramazan ayı münasebetiyle "İnfak" temasıyla gerçekleştirilen "Ortaokullar Arası Resim ve Kompozisyon Yarışması"nın ilçe birincilerine ve dereceye giren diğer öğrencilere ödülleri takdim edildi. İlçe Kaymakamımız Sayın Kerem TÜRKER Beyefendi, ilçe Müftümüz Sayın Ahmet DEMİREL'in de katıldığı törenle resim yarışması birincisi İrem Buse HAN'a birincilik ödülü olan altınını takdim ederek, bundan sonraki eğitim hayatında öğrencimize başarı dileklerini ileterek, öğrencimiz ve ailesine teşekkür etti.

Diğer dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri, İlçe Müftümüz Sayın Ahmet Demirel ve ilgili Okul Müdürlerimizin katılımıyla okullarında öğrencilerine takdim edildi.