Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Çardak İlçe Müftülüğünün gençlik çalışmaları aralıksız sürüyor İlçe Gençlik Koordinatörlüğünce üniversite öğrencilerine yönelik kahvaltı programı düzenlendi.
Detay

İlçe Kaymakamı Sayın Levent KÜÇÜK ve Belediye Başkanı Sayın Hüsnü YILMAZ İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren izci kampı kapanış programımıza katıldı.
Detay

"11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında ülke genelinde olduğu gibi Çardak İlçemizde de "Her İlimizde 100. Yıl Cumhuriyet Ormanları" sloganıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi.
Detay

Ülkemiz, küresel iklim değişikliğinin etkilerinin yoğun olarak hissedildiği Akdeniz iklim kuşağında yer almakta olup iklim değişikliğinin olumsuz sonuçlarından en fazla etkilenecek ülkeler arasında kabul edilmektedir.