02.12.2019

2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası Programı

Peygamber Efendimiz (s.a.v)'i anlamak, anlatmak ve hayatını yaşantısını hayatımıza tatbik etmek üzere ilçe Müftülüğümüzce 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası programı icraa edldi. İlçe Müftümüz Abdullah VURUCU hocamızın başkanlığında, İlçe Vaizimiz Hasan TARHAN, daire personelimiz ve din gönüllüsü İmam-Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticilerimizin gayret, inayet ve katılımlarıyla 2019 yılı Mevlid-i Nebi haftası büyük bir coşkuyla kutlandı.

8 Kasım Cuma günü Mevlid-i Şerif okunması ve hatim duasıyla başlayan programımız sabah namazı buluşmaları, Şehit ve Gazi yakını ziyaretleri, Huzurevi ve Hastane ziyaretleri, Esnaf ve Kurum ziyaretleri, İmam-Hatip ortaokulu öğrencileri arasında gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışması ve son olarak Bekilli İlçe Müftümüzü Muhammed Yusuf YAŞAR hocamızın konferansıyla 15 Kasım Cuma günü nihayete erdi.

Rabbim Peygamber Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)'in Sünneti seniyyesine ittiba edip şefaatine nail olan kullarından eylesin.