23.05.2019

Ramazan Ayı Bereketli Geçiyor

Rabbimize sonsuz Hamd-ü senalar olsun ki 2019 yılı Ramazan ayı Çal İlçemizde, gençler tarafından coşkuyla karşılandı Bereketiyle devam ediyor. Milli mücadelenin 100. yıl dönümü vesilesiyle Çal İlçe Müftülüğümüz ve Çal İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdrülüğü tarafından ortaklaşa organize edilen Gençleri Milli ve Manevi değerleriyle buluşturma, Ramazan ayının manevi atmosferini daha iyi anlatma ve yaşatma adına, İlçe Müftülüğümüze bağlı Uğurlu-Ömercioğlu(Tokki) Camii'nde bulunan Gençlik Merkezimizde İftar ve sahur programları düzenlendi.

Gençlerin, Müftülük personelimizin ve Çal İlçemizin Değerli Daire Amirlerinin katılımıyla gerçekleştirilen programlar Ramazan ayının manevi havasının kalplerde daha fazla hissedilmesine vesile oldu. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları, kılmış olduğumuz namazları, yapmış olduğumuz hayır ve hasenatlarımızı bu mübarek gün ve geceler hürmetine en güzel şekilde kabul eylesin.

Evveli Rahmet, Ortası Mağfiret, Sonu Cehennemden azad olan Ramazan ayında Bayrama erişen kullarından eylesin.