15.03.2019

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve 18 Mart Çanakkale Zaferi Programları

Çal İlçe Müftülüğümüzün organizasyonu ile 14 Mart 2019 Perşembe günü Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonunda Liseler arası "Çanakkale Şehitlerine" şiirini ezbere okuma yarışması düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğmüzün destekleriyle gerçekleştiren programda İlçemizde bulunan Lise öğrencileri kıyasıya bir rekabet içerisinde yarıştı.

Milli birlik ve beraberlik ruhunun zirvede olduğu manevi atmosferin yoğun olarak yaşandığı programa öğrenci velileri, öğretmenlerimiz ve değerli din gönüllüsü personelimiz katıldı. Dayılar mahalle camii İmam-Hatibi Enes Yasin ÇELİK hocamızın Kur'an-ı Kerim ziyafetiyle başlayan program İlçe Müftümüz Sayın Abdullah VURUCU hocamızın açış konuşmalarıyla devam etti.

Program sonunda 1. 2. ve 3. ye hediyeleri takdim edildikten sonra iyi dilek ve temennilerle program nihayete erdi. Katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan değerli protokol üyelerine, kıymetli Çal İlçe Müftülüğü personeline, Öğrencilerimize, Öğretmenlerimize, öğrenci velilerine ayrı ayrı teşekkür eder bu tür programların birlik beraberliğimizi, Milli Şuurumuzu diri tutmasını yüce Mevladan niyaz ederiz.