19.12.2018

Toplantı ve Seminer

Aralık ayı mutat toplantımız, İlçemizde görevine yeni başlayan İlçe Müftümüz Abdullah VURUCU başkanlığında 18/12/2018 Salı günü Merkez Çarşı camiinde bütün personelin katılınıyla gerçekleştirildi. İlçe Müftümüz Abdullah VURUCU'nun personelle tanışmasıyla başlayan toplantı, gündeme dair konuların personele aktarılmasıyla devam etti. İlçe Müftümüz dilek ve temennilerini personele aktararak toplantıyı nihayete erdirdi.

Aylık mutat toplantımızın ardından Denizli İl Vaizi Hüseyin GÜLTEKİN hocamızın Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddet konulu alan semineri sunumu yapıldı. Personelimizin dikkatle takip ettiği sunum oldukça faydalı geçti.Ailelerin korunması, yuvaların dağılmaması çocukların hiç üzülmemesi dua ve temennileriyle.