12.02.2020

SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Buldan İlçe Müftülüğümüzce farklı camilerde düzenlenen sabah namazı buluşmaları sürüyor.

Buldan İlçe Müftülüğümüzce organize edilen Sabah Namazı Buluşması” bu hafta Gölbaşı Camii’nde gerçekleştirildi.

Daha önceki haftalarda Çarşı, Gölbaşı Kumralı camilerinde gerçekleştirilen programın İlçe Merkezimizde bulunan diğer camilerde de devam edecektir.

Halkın ve Çocukların da katıldığı programda İlçe Müftüsü Yasin Sadettin YILDIZ camiyi dolduran cemaate hitap etti.

Namazın ardından sabah namazı buluşmasına gelen cemaate İlçe Gençlik Koordinatörü İbrahim YILDIZ'ın Tesbihat, Sohbet, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Dua eden Müftü Yasin Sadettin YILDIZ programların önümüzdeki haftalarda değişik camilerde devam edeceğini belirtti. Dua dan sonra cemaate çorba ikramı yapıldı. Tüm halkımızı bu tür programlara iştirak etmesini temenni ederiz.