27.11.2018

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KONFERANSI

Buldan Müftülüğümüz olarak Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Peygamberimiz ve Gençlik Konulu Konferans düzenlendi.

Ahmet Terzioğlu Güzelleştirme Düğün Salonunda gerçekleştirilen konfeeransta konuşmacı olarak Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Sosyolojisi Öğretim Üyesi Prof.Dr.Ahmet ONAY katıldı.

İlçe Müftümüz Yasin Sadettin YILDIZ, Din Görevlileri ve vatandaşların katıldığı konferans saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, açılış Kur'an-ı Kerimi, açış konuşması, Mevlid-i  Nebi sinevizyonunun ardından Prof.Dr.Ahmet ONAY tarafından 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Teması olan "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferansı ile devam etti. Vatandaşlar programdan memnuniyetlerini ifade ettiler.

Konferansın ardından kitap ve hediye takdimleri yapıldı.