10.09.2019

İlçe Nüfus Müdürümüzün Resmî Nikah Akdi Müftülüğümüz tarafından gerçekleştirildi.

Evlenme talebiyle İlçe Müftülüğümüz Evlendirme Memurluğuna başvuran Bekilli Nüfus Müdürümüz Serpil EKER ve Ali ÖZER'in Resmî Nikah Akdi Müftülüğümüz tarafından 10.09.2019 Salı günü saat 11:30'da gerçekleştirildi.

İlçe Müftüsü Muhammed Yusuf YAŞAR tarafından gerçekleştirilen nikah merasimindee Bekilli İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı Ufuk ESENLİ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın DOĞAN, İlçe Yazı İşleri Müdürü Hacer SARI, İlçe Malmüdürü Betül GÖKTAŞ, İlçe Tapu Müdürü Harabi DEĞERLİ, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Serap ÖRKÜT, Emniyet Amirliği, Tapu Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli hazır bulundular.

İlçemiz Yukarı Camii İmam-Hatibi Hafız Aytekin YİĞİT'in okuduğu Kur'ân-ı Kerim ile başlanan merasim sonrasında Nikah Salonumuzda çiftimiz tarafından misafirlere ikramlarda bulunuldu.