12.10.2018

2018-2019 YILI UMRE ORGANİZASYON DUYURUSU

Ülkemizin tamamında olduğu gibi Denizli ve İlçelerinde de 2018 -2019 yılı umre kayıtları 3 Ekim Çarşamba günü itibari ile başlamıştır.

2018 -2019 yılı umre organizasyonun da Başkanlığımız organizasyonu ile umreye gitmek isteyen vatandaşlarımız;

*Otel Tip: 7 - 11ve 14 günlük tur,

*Yürüme mesafeli veya servisli 15 günlük tur,

*Yürüme mesafeli veya servisli 20 günlük tur,

*Servisli 24 günlük tur,

*Yarıyıl tatili yürüme mesafeli veya servisli 11 günlük tur,

*Üniversite öğrencilerine yönelik tur,

*Kudüs umre turu 16 günlük turlar olarak düzenlenmiştir.

Yukarıda belirtilen Konaklama türlerinden birini seçip ücretini; anlaşmalı bir bankaya (Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Halkbank, Albaraka Türk Katılım Bankası, Kuveyt Türk Katılım Bankası) o tura ait kod numaralı hesaba yatırdıktan sonra Denizli İlçe Müftülüğümüze veya İl Müftülüklerimize müracaat ederek veya (hac.diyanet.gov.tr) adresinden kayıtlarını yapabileceklerdir.

Ramazan ve Şevval ayına ait turlar daha sonra  belirlenecektir.

İlgilenen vatandaşlarımız İl ve İlçe Müftülüklerimize müracaat edebilir veya İl Müftülüğüne ait  0258 265 4588 nolu telefondan   bilgi alabilirler

Not: Umre fiyatları Suudi Arabistan Riyali (SAR) olarak hesaplanmaktadır.

Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

BAKLAN İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ