06.02.2024

Babadağ Mirac Kandilinde Camileri Doldurdu

Babadağ ilçe Müftülüğü Mirac Kandili münasebetiyle bir çok camide ve okullarda bir dizi programlar düzenledi. Mirac Kandili günü Esmaül Hüsna Camiinde sabah namazı buluşması gerçekleştirildi. Gün içinde İlçemiz Çok Programlı Lisesinde ve Ahmet Nazif Zorlu Fen Lisesinde öğrencilerle buluşan görevlilerimiz; Mirac, Miracdan Efendimiz(a.s)'ın müminlere getirdiği müjdeler, Namaz müminin Miracı gibi konularda öğrencilerimize konferanslar verdi.

Mirac Gecesi Programlarında ise Merkez Çarşı Camii, Yukarı Kuzere Camii, ve Mollaahmetler Camilerinde ayrı ayrı programlar icra edildi. Camilerimizde okunan Kuranlar ve ilahi dinletileri sonrası, İlçe Müftümüz  Osman EKŞİOĞLU merkezi vaaz sistemi ile tüm camilerimizdeki vatandaşlara Mirac konulu vaazlarını icra etti. Deprem felaketinin yıl dönmü olması münasebetiyle Mirac gecesi depremde şehit olan vatandaşlarımız da unutulmadı. Gecenin sonunda toplu hatim duaları yapıldı. Çeşitli ikramlarla program sona erdirildi.