06.02.2024

BABADAĞ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 6 ŞUBAT DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANMA VE DUA PROGRAMI

Babadağ İlçe Müftülüğüne bağlı Esmaül Hüsna Camiinde sabah namazı buluşması, deprem şehitlerini anma ve dua programı düzenlendi. Sabah namazı öncesi camiye toplanan cemaate hitap eden İlçe müftüsü Osman Ekşioğlu; ''Ülkemiz deprem kuşağı ülkesi, hepimiz hem maddi hem de manevi olarak depreme hazırlıklı olmalıyız. depreme maddi hazırlık olarak; binalarımızı inşa ederken işimizi sağlam, güzel ve imar kurallarına uygun yapmalıyız. Depreme manevi hazırlık olarak ta gerekli tedbirler alındıktan sonra Rabbimizin bize takdir ettiğine, başımıza gelebileceklere karşı sabır ve metanet göstermeli bolca dua etmeliyiz. '' dedi. Okunan Kuranı Kerimler, kılınan sabah namazı sonrası edilen dualar ve program sonunda katılım gösteren vatandaşlara çorba ikramı ile program sonlandırıldı.