05.12.2023

Hafızlık Takip Komisyonu Toplantısı Yapıldı

Hafızlık Takip Komisyonunu H. Osman Nuri Yılmaz Kuran Kursu Binasında Biraraya Geldi.

Babadağ İlçe Müftülüğü Hafızlık Takip Komisyonu, İlçe Müftüsü Osman EKŞİOĞLU riyasetinde, Komisyon üyeleri Uzman Kuran Kursu Öğreticisi Fatih MUZA ve Kuran Kursu Öğreticisi Muhammed DEMİR'in  katılımı ile Hacı Osman Nuri Yılmaz Kuran Kursunda gerçekleşti. Toplantı önü; Hafızlık eğitimi alan öğrencileri ziyaret eden EKŞİOĞLU, öğrencilerin yeme, içme ve barınma durumları ile ilgili bilgi aldı. Öğrencilerle yapılan  kısa sohbetlerden sonra toplantıya geçildi. Öğrencilerin Kuranı Kerimi Okuma, Hafızlık Durumu, Tecvid Bilgisi ve Temel Dini Bilgiler alanında seviyeleri ölçüldü. Tespit edilen eksiklerin giderilmesi ile alakalı talimatlarını veren Müftü EKŞİOĞLU öğretici ve öğrencilere başarılar dileyerek Kuran Kursu binasından ayrıldı.