07.09.2021

Acıpayam’da Oku-Yorum Projesi Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığımız din görevlilerine yönelik okuma, yorumlama ve müzakere faaliyetlerinin geliştirilerek devam ettirilmesini din hizmetlerinin verimliliğinin artırılmasını amaçladığı “Kitap Oku- Yorum Projesi”  Acıpayam’da devam etmektedir.

Proje kapsamında Acıpayam İlçe Müftülüğü tarafından oluşturulan okuma grupları her ay farklı bir camide buluşarak o ayın kitabını okuyarak tahlili yapılmaktadır.

Din görevlilerimiz bu projenin hem kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesi hem de birlik ve beraberliğimize katkı sağladığını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.

“Kitap Oku-Yorum Projesi” 12 boyunca devam edecek olup her ay için belirlenen kitap okunarak tahlili yapılacaktır.