25.11.2018

Huzurevi’ne Anlamlı Ziyaret

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, Denizli İl Müftülüğü’nün Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun (ADRB) organize ettiği, İncilipınar Şehit Burhan Acar İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin katılımıyla Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti gerçekleştirildi.

20 Kasım Salı günü yapılan ziyarette İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık, İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat ve İl Vaiz’i Aliye Arslan, Okul Müdürü Mahmut Şevik ve öğrencilerin katılımlarıyla ziyaret gerçekleştirildi.

Ortaokul öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler den oluşan program sonrası

Ortaokul Müdürü Mahmut Şevik yaptığı konuşmada, öğrencilerle huzurevindeki yaşlıları buluşturmakla büyük mutluluk duyduğunu kaydetti.

İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat da, "Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle gençlerimiz ve yaşlılarımızı buluşturduk. Bu yıl ki Mevlid-i Nebi Haftası’nın konusu ‘Peygamberimiz ve Gençlik’ olarak Diyanet İşleri Başkanlığı  belirledi. Genç-yaşlı buluşmaları sadece bugünlük değil önümüzdeki programlarda devam edecektir. Peygamber Efendimiz (sav) gençlere sorumluluklar vermiş, onlara güvenmiş. Yaşlılara da hürmet ve saygı göstermesini tavsiye etmiştir.” dedi.

İl Müftüsü Mehmet Aşık’ın eşi Hamiyet Aşık ise yaşlıların Mevlid Kandilini kutlayarak, onlara Cenab-ı Hak’tan sağlıklı, huzurlu bir ömür diledi.

İl Müftülüğünün çeşitli hediyeler ile gülleri öğrencilerin huzurevindeki yaşlılara vermesiyle program son buldu.