13.11.2018

Başkan Yardımcısı Dr. İşleyen, İl Müftülüğünü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği ‘Dini Yayınlar Tanıtım Toplantısı’ için Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, İl Müftüsü Mehmet Aşık’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen’in müftülük ziyaretine, Denizli Defterdarı Ali Solmaz eşlik etti.

İl Müftülüğü girişinde İl Müftüsü Mehmet Aşık ile İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık ve daire personeli tarafından karşılanan Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, daha sonra binada incelemede bulunarak İl Müftülüğü makamına geçti.

Ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen, toplantı salonunda daire personeli ile sohbet ederek, Diyanet İşleri Başkanlığının tüm görevlileri ile birlikte sahih dini bilgiyi en ücra köye/mahalleye varıncaya kadar insanlara ulaştırmanın gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Gerçekleşen ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu