18.09.2019

Milletvekili Yıldız'dan, Müftü Aşık'a Ziyaret

AK Parti Denizli Milletvekili Ahmet Yıldız, Diyanet İşleri Başkanlığı 2019 Yılı Hac Organizasyonun'da Medine Fetva ve İrşat Ekip Koordinatörlüğü  görevinden dönen İl Müftüsü Mehmet Aşık’ı ziyaret etti.

Ziyarette Müftü Aşık'a  "Kabul olunmuş bir hac" niyazında bulunan Milletvekili Yıldız, Bozkurt ve Çardak ilçelerinde depremde zarar gören camilerin tamir ve tadilat hakkında ilgili kurumlarla istişarelerde bulunduğunu belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü Aşık, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca (AFAD) Bozkurt ve Çardak ilçelerinin 'Afet Bölgesi' ilan edildiğini hatırlatarak, "8 Ağustos'ta 6 büyüklüğünde depremle sarsılan Bozkurt ve Çardak ilçeleri 'Afet Bölgesi' ilan edildi. Bozkurt ve Çardak ilçelerimizde depremde zarar gören ibadethaneler için diğer kurum ve kuruluşlarla ortaklaşa çalışmaları yürütüyoruz. En kısa zamanda bu ilçelerimizdeki camilerimizin problemlerinin çözülmesi için gayretlerimiz devam etmektedir." dedi.