31.05.2019

ADRB’den “Ailemde İyilik Var” Seminerleri

Denizli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından 1 - 31 Mayıs tarihlerinde “Aile Haftası” münasebetiyle “İyilik Ekseninde Aile” konulu seminer  programları yapıldı.

“Aile Haftası” münasebetiyle yapılan programlara ilişkin açıklamada bulunan İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın toplumun en küçük yapı taşı olan ailenin toplumsal farkındalığı artırmak, iyilik eksenli ahlaki değerlerin hayatımıza hakim kılınmasına katkıda bulunmak amacıyla, seminerler düzenledik. İlimizin birçok camilerinde, tekstil fabrikalarında, yerel radyolarda, Kur’an kurslarında çeşitli programlar icra edildi. 30’a yakın gerçekleşen programlara halkımızın çeşitli kesimlerine ulaşarak, faydalı ve verimli çalışmalar yaptık.” dedi.

“Aile Haftası” münasebetiyle “İyilik Ekseninde Aile” konulu seminerler İl Müftü Yardımcısı Hamide Belgrat, ADRB Koordinatörü Vaiz Aliye Arslan ve İl Vaizi Tuba Erkol tarafından seminerler gerçekleştirildi.