25.05.2018

İl Müftülük Personeli İftar Sofrasında Buluştu

Denizli İl Müftülüğü,  bünyesinde görev yapan daire personellerini iftar sofrasında bir araya getirdi.

Polisevi’nde düzenlenen iftar programına, İl Müftü Vekili Talat Özmet, İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Hasan Hüseyin Palabıyık, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, müftülük personeli ve aileleri katıldı.

Akşam ezanı okumasıyla Uzman Vaiz Hasan Sözer tarafından yapılan iftar duasının ardından oruçlar hep birlikte açıldı. İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Ortanca tarafından yemek duası yapıldı.

Duanın ardından konuşan İl Müftü Yardımcısı Ortanca, “Ramazan ayının muhteşem atmosferinde, duaların rabbimize iltica edilen bir vakit olan iftar saatinde, birlikte çalıştığımız değerli kardeşlerimiz ve onların saygıdeğer aileleriyle burada iftar ederek açılışı gerçekleştirmiş olmanın hayra vesile olduğunu düşünüyorum. Bu tür sosyal organizasyonların personelimizin arasındaki birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Bu iftar sofrasının hazırlanmasına katkı sağlayan ve Müftülüğümüzün davetine icabet ederek iftar yemeğine katılanlara teşekkür ederim.” dedi.