26.04.2018

Başkanlık Heyeti, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni Ziyaret Etti

İl Müftüsü Mehmet Aşık, ilimizde düzenlenen “Din İstismarı İle Mücadele”  paneli nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı’ndan gelen heyetle beraber Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Yollu’yu makamında ziyaret etti.

Başkanlık Heyetinin ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Halil Canavar, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Diyanet İşleri Başkanlığı Kurullar ve Koordinasyon Daire Başkanı Muhammed Zeyd Özel, Başkanlık Başmüfettişi İbrahim Hatipoğlu, Başkanlık Vaizi Nurettin Muhtar Acar, İl Müftü Yardımcısı Hasan Hüseyin Palabıyık, Ankara Müftülüğü Vaizi Ulviye Ezerbolatoğlu ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsuyu da hazır bulundu.

Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Yollu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın güzide heyetini okulumuzda ağırlamaktan büyük bir sevinç duyuyoruz. 2011 yılında açılan okulumuz da, Milli Eğitim Bakanlığımızın ‘Proje İmam Hatip Lisesi’ uygulaması devam ediyor. Açıldığı günden bugüne eğitim ve öğretim alanında okulumuzun başarılarıyla adından söz ettirmesi bizleri sevindiriyor.” ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Mehmet Aşık da, “Diyanet İşleri Başkanlığımızın organize ettiği ‘Din İstismarı İle Mücadele’ paneli nedeniyle şehrimizde bulunan hocalarımızın çalışmaları bugün okulumuzun konferans salonunda yapılacak olan panelle başlayacaktır. Yarın da ilimizde çeşitli programlarla ‘Din İstismarı İle Mücadele’ konusunda vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz. ” dedi.