08.01.2018

AYDIN İL MÜFTÜSÜNE VEDA PROGRAMI

Aydın İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL’un emekli olması dolayısıyla Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK’ın organize ettiği ve çevre illerden Manisa, Uşak, Eskişehir, Kütahya ve İzmir İl Müftülerinin katılımıyla veda programı icra edildi.

Denizli il müftülüğünde 28.12.2017 tarihinde saat 11:00 da bir araya gelen il müftüleri Denizli Valisi Hasan KARAHAN’ı makamında ziyaret etti. Vali KARAHAN  böyle bir program için bir araya gelen ve valiliği ziyaret eden il müftülerine teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha sonra öğle namazının akabinde Bağbaşı Yaylası’nda gerçekleşen program öğle yemeği ikramıyla başladı. Yemeğin akabinde yapılan veda programında, İl Müftüleri duygu ve düşüncelerini dile getirerek 43 yılı aşkın bir zaman İslam Dinine ve Diyanet Teşkilatına çeşitli kademelerde hizmet etmiş vebir çok başarılara imza atmış Aydın İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL’a emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileklerini dile getirdiler.

Programın başında açılış konuşmasını yapan ev sahibi Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK: “Çok değerli büyüğümüz, kardeşimiz Ömer Bey’in emekliye ayrılması dolayısıyla icra ettiğimiz programda bir arayagelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ömer Hocamızın aslen Denizlili olması sebebiyle kendi memleketinde bu programı planladık. Bu vesileyle davetimize icabet eden Başkanlığımız Başmüfettişi İbrahim HATİPOĞLU Bey’e  ve civar İl Müftülerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. emeklilik hayatında Ömer Hocamızın hayırlı, bereketli uzun ömür sürmesini Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum.” dedi.

Programda söz alan İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan MUSLU; Ömer Bey’i tanımaktan ve yakın illerde görev yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. MUSLU, emeklilik hayatında Aydın İl müftüsü Ömer KOCAOĞUL’a sağlık ve mutluluklar dilediğini ifade ederek, 43 yıllık tecrübelerini mutlaka kitaplaştırmasını ve gelecek nesillerin bundan istifade etmesi gerektiğini ifade etti.

Uşak İl Müftüsü Eyüp BALDEMİR; Ömer KOCAOĞUL’a emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar dileyerek programı icra eden İl Müftüsü Mehmet AŞIK’a teşekkürlerini sunarım, dedi.

Kütahya İl Müftüsü Hüseyin HAZIRLAR; başta programın burada icra edilmesine vesile olan Denizli İl Müftümüze teşekkür ediyor, Ömer Hocama da sağlık ve mutluluklar diliyorum, dedi.

Eskişehir İl Müftüsü Bekir GEREK; konuşmasında Ömer Bey’le uzun zamandır tanıştıklarını, Elazığ ve Aydın’da gerçekleştirdiği büyük hizmetlerine şahit olduğunu dile  getirerekÖmer KOCAOĞUL’abundan sonraki hayatında sağlık ve afiyetler diledi.

Manisa İl Müftüsü Sinan CİHAN; Ömer Bey’le aynı kurumda çalışmaktan büyük haz aldığını, tecrübelerinden istifade ettiğini ve bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar dileğini ifade ederek, bu toplantıda civar İl Müftülerinin veda programı için bir araya gelmesinin örnek bir davranış olduğunu ifade ederek , toplantıyı icra eden Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK’a teşekkürlerini iletti.

Başkanlığımız Başmüfettişi İbrahim HATİPOĞLU; böyle mümtaz bir toplulukla beraber olduğu için mutluluk duyduğunu ifade etti. Bu veda programının Başkanlığımızın her kademesinde yaygınlaşmasını, yıllarca dine ve diyanete hizmet eden meslektaşlarımızın hangi kademede olursa olsun onure edilerek veda yapılması gerektiğini ifade etti. Bu vesileyle programın yapılmasına vesile olan Denizli İl Müftüsü Mehmet AŞIK’ı tebrik ediyor ve emeklilik hayatında Ömer Bey’e sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim, diyerek konuşmasını tamamladı

Programda söz alan Aydın İl Müftüsü Ömer KOCAOĞUL 43 yıl hizmet ettiği diyanet teşkilatından emekli olmanın mutluluğunu ve kurumdan ayrılmanın hüznünü birlikte yaşadığını dile getirdi. KOCAOĞUL Diyanet  teşkilatının saygın ve büyük bir teşkilat olduğunu  bu kurumda hizmet etmenin en büyük bahtiyarlıkolduğunu ifade ederek ‘burada bulunan tüm meslektaşlarıma ve Denizli İl Müftümüz Mehmet AŞIK bey‘e canı gönülden teşekkür ediyorum, bizim emekliliğimiz din hizmetinden uzak kalacağımız anlamına gelmez bilakis bulunduğumuz her ortamda yüce dinimiz islamın güzelliklerini anlatmaya devam edeceğiz ’ dedi.

Program İl Müftülerinin hediye takdimiyle son buldu.