21.12.2017

İl Müftü Vekili Palabıyık, Temel Atma Törenine Katıldı

İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık, Merkezefendi İlçe Müftülüğü’nün, Başkarcı Mahallesi’nde Yatılı Kur’an Kursu temel atma törenine katıldı.

Törene Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık, Merkezefendi Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla ve daire amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Tören Başkarcı Mahallesi Yukarı Camii İmam Hatibi Muhammet İlemin’in okuduğu Kur’an-ı Kerim’le başladı.

Merkezefendi Müftüsü Dr. Gencal Şenyayla açış konuşmasında, ilçede bulunan mevcut yatılı ve gündüzlü kuran kursları hakkında bilgilendirme yaparak, yatılı kuran kursunun Başkarcı’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü konuşmalarının ardından İl Müftü Vekili Hasan Hüseyin Palabıyık’ın duasıyla temel atma töreni gerçekleşti.