14.09.2017

AÖF Denizli Bürosu Müdürü Ercan’dan Müftü Aşık’a Tanıtım Ziyareti

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Denizli Bürosu Müdürü Salih Ercan ile Müdür Yardımcısı Hüseyin Arslan, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AÖF Denizli Bürosu Müdürü Salih Ercan, “Anadolu Üniversitesi bünyesindeki, Örgün veya Açıköğretim Fakültesine; kayıt olabilecek bütün öğrencilere veya mezunlara sınava girmeden İkinci Üniversite okuma imkânı sunuyor. Bunun tanıtımı yapmak için değerli Müftümüzü ziyaret ettik. İkinci üniversiteyi okumak isteyen adaylarımız, http://aof.anadolu.edu.tr adresi ile büromuzdan ayrıntılı bilgi alabilirler.” dedi.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinin bütün öğrencilere veya mezunlara sınava girmeden İkinci Üniversite okuma imkanı sunmasının büyük bir fırsat olduğunu belirten Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’da, “Bu güzel çalışmayı yaparak üniversite okumanın önündeki engellerin kaldırılmasından dolayı, Üniversite yönetimini tebrik ediyorum. Diyanet camiası olarak güzel çalışmanın halkımıza duyurulması konusunda yardımcı olacağız.” dedi.