17.08.2017

Emekliye Ayrılan Bozkurt Müftüsü Sırmalı’dan, Müftü Aşık’a Ziyaret

Denizli'nin Bozkurt İlçe Müftüsü İbrahim Sırmalı, Diyanet teşkilatın da çeşitli kademeler de görev aldığı 32 yıllık hizmet süresinden sonra emekliliğe ayrıldı.

Müftü Sırmalı emekliye ayrılması sebebiyle, Denizli Müftüsü Mehmet Aşık’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında İl Müftü Yardımcıları Hasan Hüseyin Ortanca, Mehmet Yıgın, Hasan Hüseyin Palabıyık, Talat Özmet hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Bozkurt İlçe Müftüsü İbrahim Sırmalı, “Diyanet İşleri Başkanlığı'nda 32 yıl çalıştığım görev süresince büyük bir onur duydum. Resmiyette görevimiz sona erdi. Ancak sağlığımız el verdiği müddetçe milletimize hizmete devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, “Kıymetli hocamızın hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Hayatınızın geri kalan kısmında sağlıklı, huzurlu ve güzel günler geçirmenizi Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.” dedi.

Ziyaret sonunda Müftü Aşık, Sırmalı’ya günün anlamına binaen hediye verdi.